ULUDAĞ'da, Capital ve Ekonomist dergileri tarafından düzenlenen Ekonomi Zirvesi'nin dördüncüsü, 13-14 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek. Zirve'ye Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de katılacak.
Türkiye'nin en önemli ekonomi buluşması Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde Avrupa Merkez Bankası eski Başkanı Jean Claude Trichet, Avrupa ekonomisi ile ilgili beklentilerini anlatacak. Google Ideas CEO'su Jared Cohen'in teknolojideki yeni gelişmeleri aktaracağı Zirve'de, Bild Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kai Georg Diekman 'Silikon Vadisi'nde Neler Oluyor?' sorusunun cevaplarını yanıtlayacak.
Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde liderlerin hem global hem de sürdürülebilirlik ajandalarına bakılırken, dijitalleşmenin ve dijital şirket olmanın önemi tartışılacak. Dijital dönemde büyüme stratejilerinin, iş dünyasının önemli isimleri tarafından konuşulacağı Zirve'de, Afrika ve Çin pazarlarındaki fırsatlar Afrika ve Çin ekonomisine yön veren isimlerle birlikte değerlendirilecek. Perakendedeki değişime dikkat çekilecek Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde, başarıya ulaşmada girişimciliğin önemine de değinilecek.
Dünyadan ve Türkiye'den iş insanları biraraya getirecek Uludağ Zirvesi'ne Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de katılılp konuşma yapacak.