ANKARA – TÜGİAD Ankara Başkanı Barış Aydın, “İş dünyasında başarıyı gerçekten yakalayıp yakalayamadığımıza annelerimizin gözüne bakarak anlayabiliriz” dedi.

Barış Aydın, Anneler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, işteki başarının sadece ciro, istihdam yükseltmek, yeni yatırımlar yapmak olmadığının altını çizdi.

Ülkemize ve çevremize, özellikle yakınlarımıza sahip çıktığımız, artı değer kattığımız sürece başarıyı gerçekten yakalayabileceğimizin altını çizen Aydın, “Eğer ellerini öpmeye gittiğimizde gözleri ışıl ışıl ise işimizi layıkıyla yapıyoruz demektir” dedi.

Aydın,  önceliğimizin “bizlerin varlık nedeni” olan annelerin mutluluğunu daim kılmak olması gerektiğini kaydederek, şunları söyledi:

“Çünkü onlar bizim her şeyimiz, varlık nedenimiz. Sadece bizim varlık nedenimiz değiller, bu milletin de varlık nedenleri annelerimiz. Bizi biz yapan değerlerimizin devam etmesi onların bizi yönlendirmeleriyle gerçekleşiyor

Özellikle biz genç işadamları çok ama çok daha fazla çalışarak ülkemizin geleceğini güçlendirmeli, tüm annelerin refah düzeyini artırmaya, layık oldukları konfor, kaliteye ulaştırmaya çalışmalıyız.

Annelerimizi sadece Anneler Günü’nde değil her gün mutlu etmek, iş yoğunluğundan yanlarına gidemesek de her gün en azından telefonla arayarak hatırlarını sormak biz işadamlarının en önemli görevi.

TÜGİAD Ankara ailesi olarak tüm annelerin anneler gününü kutluyor, saygılar sunuyorum.”