Sinan HARMANCI/AMASYA,() - TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Amasya'da işadamlarına ödül törenine katıldı.
Amasya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 'Yıldızlar Amasya ekonomisine değer katanlar' ödül töreni düzenlendi. Amasya Belediyesi Kültür Merkezi Şehzade Salonu'nda gerçekleştirilen törene Amasya Valisi Osman Varol, Ak Parti Amasya Milletvekili Naci Bostancı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve iş adamları katıldı.
Burada konuşma yapan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Allah bize bir daha 2016 gibi bir yılı  göstermesin. Dünyada hiçbir ülkenin başına gelmeyen bütün belalar bizim başımızdaydı. 3 tane ayrı ayrı terör örgütü, güneyimizde savaş, batımızda ekonomik kriz, birde içimizde buna ilaveten darbe teşebbüsü hepsini bir arada yaşadık. Ve buna rağmen biz Türk iş dünyası olarak dedik ki 16’sı sabah biz işimizin başındayız. Ve Türk iş dünyası olarak bir tarih yazdık. Bu işler bir başka ülkenin başına gelse herhalde bir 5 sene ayakları üzerine doğrulamazdı"  dedi.
Konuşmaların ardından başarılı işadamlarına ödülleri verildi.

FOTOĞRAFLI