İstanbul, 28 Mart () - Emlak sitesi Hürriyet Emlak, istikrarlı büyümesine paralel olarak insan kaynağını da güçlendirmeye devam ediyor.

1 Mart 2017 itibariyle tüm pazarlama faaliyetlerinden sorumlu koordinatör (CMO) olarak Sevil Mert Hürriyet Emlak ailesine katıldı. Böylelikle Hürriyet Emlak’ın tüm online ve offline pazarlama faaliyetleri üst düzey ele alınacak ve yönetilecek.

Sevil Mert, Hürriyet Emlak’ın tüm pazarlama faaliyetlerinin yanı sıra; Hürriyet Gazetesi, Hurriyet.com.tr, Big Para, Hürriyet Seyahat, Mahmure ve Hürriyet Aile gibi Hürriyet markalarının marka ve pazarlama iletişim yönetiminden sorumlu olarak görev yapacak.

İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme mezunu olan Sevil Mert, Bahçeşehir Üniversitesi Pazarlama İletişimi ve Halkla İlişkiler bölümünde yüksek lisansı yaptı.

Profesyonel kariyerine 1999 yılında Egebank A.Ş. Çağrı Merkezinde başlayan Mert, 6 yıl farklı bankada Alternatif Dağıtım Kanalları Ürün Yönetimi tecrübesinden sonra Teknoloji Holding bünyesinde internet projeleri geliştiren Embrio A.Ş.’de 2007- 2010 yıllarında Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü olarak görev yaptı.

Son olarak da Sigortam.net’de 2010 Mayıs-2017 Şubat dönemlerinde CMO olarak çalıştı.

(Fotoğraflı)