İstanbul, 23 Haziran () - Yücel Uygun'un, "satış ile liderliği harmanlayan" kitabı "Modern Satış Yönetimi ve Liderlik" Scala Yayıncılık'tan yayınlandı.
Prof. Dr. F. Tunç Bozbura, kitabın tanıtım yazısında, "Satış ile liderliği güzel harmanlayan, satışın sadece müşteri karşısında yapılan bir mücadele değil, tüm şirket süreçlerini ilgilendiren bir fonksiyon olduğunu çok güzel anlatan, akılda kalıcı, etkileyici tanımlarla bezenmiş, satış ve pazarlama sektöründe çalışanların mutlaka okuması gereken bir eser" dedi.
Ekonomist Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Talat Yeşiloğlu da, kitaba ilişkin değerlendirmesinde, "Geçmişte üretimin gücü öndeydi, şimdiyse satış. Neden mi? Çünkü, tüketicilerin hem sayısal hem de içerik olarak çok daha farklı kanallardan, ürüne ya da hizmete ulaşma olanağı var" diyerek, şu konuların altını çizdi:
"Sizin ürün ya da hizmetinizin farkı nedir? Potansiyel müşterinizle ilk iletişimi kuran kişi ve onun performansı, ‘satış’ rakamlarını etkileme gücüne sahip en önemli etkendir. Yücel Uygun, sadece şirket sahiplerine, tepe yöneticilere değil, ‘satış’ kavramını güçlendirecek yetenekler için de önemli bir kitaba imza atıyor. Okuyun ve satışta farkın nasıl oluşabileceğine ilişkin yapının bir parçası olun." (Fotoğraflı)