İstanbul, 5 Mart () - Ray Sigorta, zihinsel engelli çocukların eğitimine ve toplumsal yaşamdaki rollerinin gelişimine katkı sağlayan "Gönüllüyüm Yanındayım" projesiyle, 2014 yılı Günter Geyer Sosyal Bilinç Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Ray Sigorta, zihinsel engelli çocukların gelişimine katkı sağladığı "Gönüllüyüm Yanındayım" projesi ile 2014 yılı Günter Geyer Award Sosyal Bilinç Ödülü’nü aldı.

Ray Sigorta’nın ana hissedarı Vienna Insurance Group (VIG) tarafından verilen ödülle ilgili ayrıntıların paylaşıldığı basın toplantısında konuşan VIG’nin bağlı olduğu Wiener Städtische Wechselseitiger Versicherungsverein İcra Kurulu Üyesi Karl Fink, "Bu ödül, topluma sundukları hizmetlerdeki başarıları karşılığında her yıl üç grup şirketine veriliyor. Engelli bireylerin topluma entegrasyonu neredeyse her yerde ve dolayısıyla Türkiye’de de zorlu bir konu başlığı… Bu husustan hareketle, Ray Sigorta’nın bu konu başlığını seçmiş olması ve çalışanlarını buna dahil ederek kamuya göstermesi, ödülü getiren en önemli etken oldu" dedi.

"TOPLUMSAL SORUNLARIMIZA ÇÖZÜM ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"
Toplantıda, Ray Sigorta’nın ödüle layık görülmesine ilişkin görüşlerini paylaşan Ray Sigorta Genel Müdürü Levent Şişmanoğlu ise, "Gönüllülük esasıyla zihinsel engelli çocukların eğitimine ve toplumsal yaşamdaki rolünün gelişimine katkı sağlamak, toplumsal sorunlara ortak çaba ile çözüm üretmek anlayışından hareketle oluşan ‘Gönüllüyüm Yanındayım’ projemizle ödüle layık görülmek bizleri onurlandırdı. Toplumsal sorunlarımıza ortak akıl ve çabayla çözüm üretmeye ve engelli çocuklarımızın sosyal yaşamlarına daha da fazla katkı sağlayacak yeni girişimlere devam edeceğiz" dedi.

(FOTOĞRAFLI)