Doğan ÇİZMECİ/TURGUTLU(Manisa), () - ÖZDİLEK Alışveriş Merkezi'nin (AVM) 12'nci Şubesi Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde düzenlenen törenle açıldı.
Havlu ve bornozda uluslararası bir marka olan Bursa merkezli Özdilek AVM'nin açılışına Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Belediye Başkanı MHP'li Turgay Şirin, Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Özdilek Holding'in üst düzey yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı. Sinema, kafeterya, restoran, alışveriş merkezi ve marketi ile hizmete açılan ve pek çok dünya markasını içinde barındıran Özdilek AVM'in açılışında konuşan Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, "1967 yılında, Bursa'da, 30 metrekarelik kiralık bir dükkanda, havlu satış mağazası açtığımız gün başlayan ticaret hayatımız; 1971 yılında, iki kiralık dokuma tezgahıyla sanayi sektörüne girmemizle çeşitlenmiştir. Bugün ev tekstili sanayinde, havluda yıllık 10 bin ton üretim kapasitemizle dünyanın ilk 10 üreticisi arasında, entegre bir tesis olarak yer almaktayız. Üretim sürecimiz tesisimize pamuğun girişiyle başlamakta, şık havlu ve bornoz ürünlerini elde ederek sonuçlanmaktadır. 2006 yılında yatırımını gerçekleştirdiğimiz Bursa İnegöl'deki boya-baskı fabrikamız sayesinde ise, kaliteli ve şık nevresim takımları ile uyku setlerini, siz değerli müşterilerimizle buluşturabilmekteyiz. Ayrıca 23 yıldır Türkiye'nin ilk 500 sanayi kuruluşu içinde yer aldığımızı da belirtmek isterim" dedi.
Özdilek Turgutlu AVM hakkında da bilgi veren Hüseyin Özdilek, "Taze gıdadan unlu mamullere, meyve-sebzeden kişisel bakım ürünlerine, giyim ürünlerinden ev tekstiline, çocuk, eğlence merkezinden kafe restoranına ve sinema salonlarına kadar tüm ihtiyaçlarınızı tek çatı altında toplayan Özdilek Turgutlu Alışveriş Merkezi, siz değerli ziyaretçilerine 70 bin çeşit ürün sunmaktadır. Kompleksimiz, tüm ihtiyaçlarınızı; en kaliteli şekilde ve en uygun fiyatlarla, kolaylıkla karşılayabileceğiniz, modern bir alışveriş merkezidir. 9 bin metrekare kapalı alana sahip ve 242 personelin istihdam edileceği alışveriş merkezimiz ile Turgutlu'ya artı değer katmak için geldik. Turgutlu'nun da bize güç katacağını biliyoruz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Kaymakam Uğur Turan, Belediye Başkanı Turgay Şirin ve diğer protokol üyeleriyle kurdelasını keserek alışveriş merkezini hizmete açtı. Açılışın ardından davetliler alışveriş merkezini gezip, bilgi aldı.

FOTOĞRAFLI