Nedim KOVAN/ORDU, () – MISIRLI işadamı Halid Mansour, Ordu’ya 50 milyon dolarlık yatırım yapmak için kente gelerek, Vali İrfan Balkanlıoğlu ile görüş alışverişinde bulundu.
Mısırlı işadamı Halid Mansour, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Vali Balkanlıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ordu, büyüleyici bir güzelliğe sahip ve geleceği de turizm açısından oldukça parlak. Bizler de bu güzel şehrin herkes tarafından bilinmesini, tanınmasını istiyoruz. Bu amaçla da tanıtım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yatırımcıların Ordu’ya gelerek burada yatırım yapmak istemeleri bizleri son derece sevindiriyor. Yapılacak yatırımlar Ordu ekonomisine istihdam sağlayacaktır. Yatırım yapmak isteyen işadamlarına da Valilik olarak gereken desteği vermeye hazırız” dedi.
Yapılan tanıtım faaliyetleri kapsamında Ordu’nun güzelliklerine hayran kaldığını ve yatırım yapmak amacıyla geldiğini söyleyen işadamı Halid Mansour ise, ”Ordu, muhteşem bir güzelliğe sahip. Bu güzel şehirde ben de yatırım yapmak istiyorum ve bu amaçla yatırım yapmak için arayışlarımı sürdüreceğim. Önümüzdeki günlerde bir ekip göndererek geniş kapsamlı bir çalışma gerçekleştireceğiz. 50 milyon dolarlık bir yatırım düşünüyorum. Vali Balkanlıoğlu’na gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI