Kredi kartları sağladığı pek çok kolaylıkla yaşamlarımızın vazgeçilmez birer parçası olmayı, kısa sürede yaşamımızın her alanına girmeyi başardılar. Bununla birlikte dikkatli kullanılmadığında ve bazen de çeşitli zorunluluklar nedeniyle kredi kartları bir tür çözümsüzlüğe doğru sürüklenebiliyor. Biriken ve giderek hemen sadece faiz ödemesine yetişebildiğimiz ve hatta bazen yetişemediğimiz duruma gelen kredi kartı borçları için, yeni bir uygulama başlatıldı. Uygulamayla Kredi Kartı Borcu Yapılandırma vadesi 72 aya kadar uzatıldı. Her kredi kartı kullanıcısının yararlanmaya hakkı bulunan kredi kartı yapılandırması, ancak kart yasal takibe uğradığı zaman yapılabiliyor.

Bu noktadan başvuru sonucu yeniden yapılandırılan kart borcu, ödeme gücünüze göre belirlediğiniz ve 72 ay vadeye kadar uzanan vade seçeneklerinden birini tercih etmenizle birlikte yapılandırılıyor. Yapılandırılan Borç sayesinde her ay işlemekte olan faiz, bir seferde ve oldukça düşük olarak borcunuz üzerinden hesaplanarak, yapılandırmanın vade süresine göre eşit olarak dağıtılıyor. Bu sayede Kredi kartı borçlarınızı çözümsüz olmaktan çıkarabiliyor ve rahat bir nefes alabiliyorsunuz.

Kredi kartı borçlarının hem kullanıcıları ve hem de bankalar üzerinde oluşturdukları yükün azaltılması amacını taşıyan bu yeni düzenlemeden her gün birçok kişi yararlanıyor. Kredi kartı yapılandırmada en uygun faiz konusunda oluşan rekabet ortamı da, kart borçluları açısından son derece etkili indirimlerin oluşmasını sağlıyor. Bankalara göre değişkenlik gösteren yapılandırma faizleri, tüketici açısından büyük avantajların ortaya çıkmasına neden oluyor. Bankaların kredi kartları borçları için yapılandırma dışında sundukları hizmetlerde bulunuyor.

Yapılandırma ile taksitlendirilen borçlar tüketici açısından kolayca ödenebiliyor, ancak sicilinde oluşan olumsuzluk nedeniyle, bundan sonraki yaşamında bankalar ile oldukça olumsuz deneyimler yaşayabiliyor. Bu nedenle yasal takibe düşmeden önce yaşanan dar boğazdan kurtulmak için, çeşitli bankaların sunduğu ihtiyaç kredisi ve kredi kartı yapılandırma kredilerine başvurabilirsiniz. Hemen her bankanın sunduğu b u olanaktan yararlanmak için, ilgili bankanın şubelerinden birine giderek, müşteri temsilcileri ile görüşmelisiniz.  Bankaların kredi faiz oranlarının yanı sıra, sundukları tüm hizmetlerle ilgili geniş bir kılavuz olarak hazırlanmış olan Kredi online, aradığınız tüm bilgilere en kolay şekilde ulaşmanızı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Kaynak: https://www.kredionline.net/