KAYSERİ () – TÜRKİYE’nin önde gelen mobilya şirketlerinden İstikbal, Avrupa’daki 56’ncı, İsviçre’de ise ilk mağazasını Zürih’te açtı.

Zürih İstikbal Mağazası’nın açılışı, Boydak Holding CEO’su ve İstikbal Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak, Boydak Dış Tic. A.Ş. Genel Müdürü Murat Bozdağ ve Türkiye’nin Zürih Başkonsolosu Aslı Oral’ın katılımıyla gerçekleşti.

Türkiye ve yurt dışındaki faaliyetlerini frachise yoluyla geliştirdiklerini belirten Boydak, "İstikbal ailesi olarak geçen yıl belirlediğimiz küresel hedeflere ulaşmak için ekibimizle birlikte tüm gücümüzle çalışıyoruz" dedi ve ekledi:

"Markamızın yurtdışı açılımları doğrultusunda hedef pazarlara ve tüketicilerimize daha yakın olmak, onlara çok daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla bu sene 30 yeni mağaza açma hedefiyle yola çıktık ve bu hedefi tamamlamamıza az bir zaman kaldı."

Halen yaklaşık 50 ülkede 300’den fazla mağazayla faaliyet gösterdiklerinin altını çizen Boydak, "Geçtiğimiz aylarda Avrupa’da Stuttgart, Hamburg, Bosna Hersek ve Atina’da yeni mağazalar açtık. İstikbal markamızla bugün, 100’den fazla ülkeye yaklaşık 145 milyon dolarlık mobilya ihracatıyla ülkemizin lider markası konumundayız" dedi.

Boydak, yurtdışında açılan her mağazanın hem ülke itibarı hem de ülkeler arası ticaret hacminin gelişmesine katkı sağladığını belirterek, "Avrupa’daki faaliyetlerimizle yıl sonuna kadar Fransa Nantes, Belçika Brüksel, Danimarka Kopenhag, İsveç Stockholm ve Almanya Frankfurt mağazalarımızı hayata geçireceğiz" diye ekledi.

(FOTOĞRAFLI)