İSTANBUL, () - İSTANBUL Silivri'de hizmet sektörlerini tanıtmak, iş arayanla işvereni buluşturmak amacıyla her yıl Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği ile birlikte düzenlenen Silivri EXPO bu yıl 26-28 Mayıs'ta yapılacak. İlçedeki iş potansiyellerini ve kariyer fırsatlarını, iş arayan ve yeni mezun Silivrililer için bir araya getiren Silivri Belediyesi, Silivri EXPO 2016'ya hazırlanıyor.

100 FİRMA STANT AÇACAK

Silivri Belediyesi her yıl düzenlediği Kariyer Günleri ile ilçede faaliyet gösteren, farklı sektörlerden oluşan firmaları, iş arayan vatandaşlarla buluşturuyor. Kariyer Günlerini geçtiğimiz yıl Silivri EXPO adı altında, Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD) ile birlikte geniş kapsamlı bir fuara dönüştüren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bu yıl da hazırlıklara başladı. Hem firmalar arası ticari ve sosyal iletişim, hem de işçi - işveren buluşmasını sağlayan Silivri EXPO’da 100 ayrı firma stant açacak.

SİLİVRİ EXPO 26-28 MAYIS'TA

İlçedeki iş potansiyellerini ve kariyer fırsatlarını bir araya getiren Silivri EXPO, bu yıl 26-28 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. Silivri Belediyesi ile SİAD işbirliğinde, Maxi Alışveriş Merkezi’nde bulunan eski mobilya mağazasında açılacak fuar, iş arayanları, yeni mezunları ve öğrencileri bölgede aktif faaliyette bulunan fabrika sahipleri ile buluşturacak.