ADANA Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atila Menevşe, bu yıl 'Partner Ülke Rusya' teması ile 86'ncısı düzenlenecek İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında Türkiye-Rusya İş Forumu yapılacağını söyledi.
ATO Başkanı Atila Menevşe, Türkiye-Rusya İş Forumu'nun Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ile Türkiye-Rusya İş Konseyi'nce 18 Ağustos'ta yapılacağını söyledi. Menevşe, "Enerji, sanayi, inovasyon, turizm, tarım sektörleri başta olmak üzere bir çok alanda faaliyet gösteren Rusya'dan firma, kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilmesi öngörülen iş forumunda Rusya Federasyonu Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov ile Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci'nin katılımcılara seslenmesi bekleniyor" dedi.
İş forumunun Türkiye ve Rusya arasındaki ilişkileri daha da geliştireceğini anlatan Menevşe, "Rusya ile ilişkileri geliştirmeyi ve yeni işbirlikleri kurmayı arzu eden firma ve işadamlarımızın anılan tarihi şimdiden ajandalarına kaydetmelerinde fayda görülmektedir" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI