İstanbul, 17 Temmuz () - Hürriyet Emlak, profesyonel ekip bünyesine yeni atamalar gerçekleştirdi ve Bilgi Teknolojileri Koordinatörü olarak Emre Özpınar’ın Proje Yönetimi ve Ürün Geliştirme Koordinatörü olarak da Engin Sezer’in ataması yapıldı.
Hürriyet Emlak’tan yapılan açıklamaya göre, güncel ve detaylı ilanları ile emlak sektörünün nabzını tutan Hürriyet Emlak, profesyonel ekibini güçlendirerek farklı pozisyonlar için alanlarında başarılı iki ismi atadı. Hürriyet Emlak’ın yeni Bilgi Teknolojileri Koordinatörü Emre Özpınar, Proje Yönetimi ve Ürün Geliştirme Koordinatörü Engin Sezer oldu. Hürriyet Emlak, bu iki atama ile bireysel kullanıcılara ve kurumsal iş ortaklarına daha yüksek kalitede hizmet verecek.
Emre Özpınar, Boğaziçi Üniversitesi’nin Elektrik Elektronik ve Fizik bölümlerinde lisans eğitimini tamamladıktan sonra aynı üniversitede MBA eğitimini aldı. Emre Özpınar, profesyonel kariyerine 1994 yılında Türkiye’nin ilk internet şirketi olan Anadolu Net’in kuruluşunda çalışarak başladı, daha sonra 1997 yılında Toronto’da kurduğu Softcom Teknoloji şirketinde devam etti. 2000 yılında İstanbul’a dönüş yaparak EST’de “Teknoloji Direktörü” olarak 2000 yılına kadar çalıştı. Son olarak Asseco’da 2010-2017 yıllarında Güneydoğu Avrupa bölgesinden sorumlu “Teknoloji Grup Müdürü” olarak çalışan Özpınar, 3 Temmuz 2017 itibariyle “Bilgi Teknolojileri Koordinatörü” olarak Hürriyet Emlak’a katıldı.
Engin Sezer, İstanbul Teknik Üniversitesi’nin Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünde lisans eğitimini tamamladıktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi’nde 2014-2016 yıllarında MBA yaptı. Profesyonel kariyerine 2008-2010 yılları arasında Nortel Netas’da “Destek Mühendisi Takım Lideri” olarak başladı, 2011 yılında Vodafone’a geçiş yaparak kariyerine “Sistem Çözümleri Kıdemli Uzmanı” olarak devam etti. Sırasıyla aynı şirkette terfi alarak “Yönetici” ve “Müdür” pozisyonlarına geçti. Son olarak da, 1 Haziran 2017 itibariyle “Proje Yönetimi ve Ürün Geliştirme Koordinatörü” olarak Hürriyet Emlak’a katıldı.

(Fotoğraflı)