GAZİANTEP, () - GAZİANTEP Sanayi Odası, son zamanlarda elektrik kesintileri nedeniyle sanayicinin yaşadığı sıkıntı, düzenlenen toplantıda enerji ihalesini firma yetkililerine iletildi.
Gaziantep Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıya Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, sanayiciler ile enerji dağıtımını yapan Enerjisa A.Ş. yetkilileri katıldı. Toplantıda sanayiciler, sık sık yaşanan kesintiler nedeniyle üretimde düşüş ve teknik ekipmanlarında arızaların meydana geldiğini belirterek, soruna köklü çözüm bulunması gerektiğini dile getirdi.
Gaziantep Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi ise uzun süredir kesintilere ilişkin üyelerinden şikayetler aldıklarını ifade ederek, "Şehrimizde uzunca süredir yaşanan elektrik kesintileri sanayicilerimiz açısından çok büyük sorunlar haline gelmektedir. Bu sorun yumağının da, buradaki yetkililerimizle beraber çözüleceğine inanıyorum" dedi.
Enerjisa A.Ş. Kurumsal İletişim Yöneticisi Göktürk Demirel ise firma olarak sorun ve talepleri dinleyerek, çözüm için çabalayacaklarını kaydetti.

FOTOĞRAFLI