15 Ekim 2017'de düzenlenecek olan "Yaşam İçin Yarış" etkinliği, kanser hastalarına destek olmak, kanser teşhis ve tedavisinde toplanan paralarla farkındalık yaratmak için yerli ve yabancı katılımlarla Fethiye'de gerçekleşecek.

 

            "Yaşam İçin Yarış" etkinliğinde elde edilen gelir Fethiye ve çevresinde kanserle mücadelede kullanılarak en güzel şekilde değerlendirilecek. Bu yıl "Yaşam İçin Yarış" etkinliğinin ana sponsoru sönmez group oldu. Çok yönlü bir firma olan sönmez group ; reklam ürünleri,  inşaat, kaçış sığınakları, yaşam üniteleri, savunma sanayi, hayatı kolaylaştıran şişirilebilen ürünler,şişme çadır ve atlama yatağı gibi geniş iş yelpazesi ile sektörün öncüsü olarak her geçen gün beklentilerin de üstünde hizmeti ile emin adımlarla ilerliyor. Firma, bu yıl "Yaşam İçin Yarış" etkinliğinin ana sponsorluğu üstlenerek her zamanki gibi sosyal sorumluluk projelerinde  yer almaya devam ediyor.

            Muğla Fethiye'ye yerleşmiş olan İngilizlerin Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı ile birlikte başlatmış olduğu Yaşam İçin Yarış etkinliği,yerli ve yabancı katılımcılarla kanserle mücadelede fark yaratıldığı bir organizasyondur. Organizasyonda emeği geçen ve ana sponsor olarak görev alan sönmez group’un kurucusu Sedat Sönmez böylesine anlamlı bir sosyal sorumluluk projesinde yer alarak her zaman olduğu gibi yine desteği ile adını duyurdu.

 

Fethiye Kanser Hastaları İçin Yarışıyor

 

            15 Ekim 2017'de düzenlenecek olan etkinlikte Fethiye kanser hastaları için yarışacak. Yarışmaya katılmak ve kanserle mücadeleye destek olmak için http://yasamicinyaris.org/katilin/ web sitesinden katılım formu doldurularak yarışmaya katılım sağlanmaktadır. Günümüzün en çok korkulan hastalıklarından olan kanserle mücadelede erken teşhisin önemi herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Fethiye Yaşam İçin Yarış etkinliğinden elde edilen gelirle başta devlet hastanesi olmak üzere sağlık merkezlerine gastroskopi cihazı ve diğer kanser teşhis ve tedavi cihazları alınmakta, kanser hastalarına umut olan güzel bir organizasyonla gelir sağlanmaktadır.

 

Yaşam İçin Yarışa Katılım

 

            Her yıl yüzlerce insanın katıldığı Yaşam İçin Yarış etkinliğinde amaç kanser hastalarına destek olmak, elde edilen gelirle katkıda bulunmaktır. Sağlık Bakanlığının yaptığı açıklamalara göre Türkiye'de her yıl 163 bin civarı kişiye kanser teşhisi konuluyor. Bu da günde 450 hasta demektir. Erken teşhiste tedavinin yüz güldürdüğü kanser hastalığında Yaşam İçin Yarış etkinliğinden elde edilen gelirle kanserle mücadelede adeta fark yaratılıyor. Katılımın her geçen yıl arttığı Fethiye Yaşam İçin yarış etkinliğine katılmaksa çok kolay. http://yasamicinyaris.org/katilin/ platformunda doldurulan formla herkes yarışmaya katılıyor. Yarışmacılar katılım ücreti ile destek olurken, ana sponsor sönmez group ise bu yıl Yaşam İçin yarış etkinliğine olan desteği ile adından söz ettiriyor. Hemen her alanda ihtiyaç duyulan bir iş koluna sahip bir firma olarak bu tür organizasyonlarda yer almaya devam ederek önemli katkılarda bulunuyor.