DENİZLİ'de traverten ve doğaltaş alanında faaliyet gösteren Faber Mermer, dünyanın 36 ülkesinde 300 yapı market mağazası bulunan Bunnings Warehouse ile 3 yıllık tedarik anlaşması imzaladı. Denizli'de imzalanan anlaşma ile 3 yıl boyunca Bunning Warehouse market, depo, format mağaza ve ticaret merkezlerinde Faber Mermer'in ürettiği mermer, Denizli traverteni ve doğaltaş satılacak.
Yasin Cinkaya Holding bünyesinde faaliyet gösteren Denizli'nin önde gelen mermer ve doğaltaş firmalarından Faber Mermer, 1886 yılında kurulan, şu an 36 ülkede 300 yapı market mağazası bulunan, özellikle Avustralya ve Yeni Zelanda'da pazar hakimiyetini elinde bulunduran Bunnings Warehouse ile 3 yıllık tedarik anlaşması imzaladı. Denizli'ye gelen Bunnings Warehouse'nin Satın Alma Direktörü Steve Yates, Faber Mermer'in Denizli, Burdur, Akhisar ve Antalya'da bulunan ocaklarını gezdi, ocaklardaki üretim hakkında bilgi aldı. Yates, 40 bin çalışanı bulunan mağazalar zincirlerinde Faber Mermer'de üretilen mermer, traverten ve doğaltaşı müşterilerinin beğenisine sunacaklarını söyledi.
Faber Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Cinkaya ise Bunnings Warehouse'nin dünyanın 36 ülkesinde yapı market mağazaları bulunan bir yapı market devi olduğunu belirterek, Faber ürünlerinin dünyanın seçkin yapı marketlerinde satışa sunulacak olmasından gurur duyduklarını belirtti.

FOTOĞRAFLI