Ersağ, temizlik, kozmetik, gıda takviyeleri ve baskılı ürünlerin imalatını gerçekleştiren bir firmadır. Bu ürünlerin satışını da temsilciler aracılığı ile gerçekleştirmektedir. Ersağ’a üye olarak ürünlerin satışının gerçekleştirilmesi ve böylece asıl ya da ek kazanç elde edilebilmektedir ersağ üyelik işlemlerinin yapılmasının ardından üretilen tüm ürünleri uygun fiyata da satın alınabilmektedir. Ersağ üye ol işleminin yapılabilmesi için http://www.ersag.info.tr  web sitesine giriş yapılması ve ardından sayfanın sağ üst köşesinde bulunan üye ol butonunun tıklanması gereklidir. Ardından gelen sayfada da istenen bilgilerin eksiksiz olarak doldurulması şarttır. Bu bilgileri eksik ya da hatalı dolduranların üyelik işlemleri yapılmamaktadır. Bu sayfada özellikle doldurulması zorunlu olan alanlar boş bırakılmamalıdır. Ersağ’a üye olunurken zorlayıcı şartlar bulunmamaktadır. Üyelik için tek şart 18 yaşından büyük olmaktı. Başka firmadan ayrılanların üyelik işlemlerinde herhangi bir sorun yaşanmamaktadır. Üyelik başvurularına onay verilir. Onay verilmesi halinde başvuru anında belirtilen cep telefonuna SMS’le bilgi ve temsilci numarası gönderilmektedir. Temsilci numarası mutlaka ezberlenmelidir. Çünkü bu numara çok sayıda işlemde kullanılmaktadır.

 

Ersağ üyelik işlemlerinin kabul edilmesinin ardından kazanç sağlamaya başlanmaktadır. Ersağ üyelerinin belli bir maaşları bulunmamaktadır. Kazançları, sattığı ürün sayısına göre artmaktadır. Çok ürün satan çok yüksek gelir elde edebilmektedir. Kazanç oranı da ürün gruplarına göre değişkenlik göstermektedir. Yüksek satış yapanlar temsilci hediyelerinden yararlanabilmektedir ersağ üye olma işleminin tamamlanmasından sipariş verilebilmektedir ve siparişlerin teslim süresi de hızlıdır. Hızlı teslimat, müşteri memnuniyetini artırmaktadır. Siparişlerin en son ne zaman verilebileceğini öğrenmek için Ersağ müşteri hizmetleri birimi ile iletişime geçmek yeterlidir. Üyelerin her ay sipariş verme zorunluluğu bulunmamaktadır. Verilen siparişler belli bir meblağa ulaşıldığında kargo ücreti alınmamaktadır. Ancak siparişlerin meblağı Ersağ tarafından belirtilen tutarın altında kaldığında belli bir miktar kargo ücreti ödenmektedir. Verilen siparişlerin ödemesi de kredi kartı, havale ya da EFT ile yapılabilmektedir. Ancak bunun için önce gerekli uyarılar yapılmakta ve belli bir süre tanınmaktadır.

 

Ersağ üyelik işlemlerinin yapılmasının ardından üyelikten ayrılmak isteyenler de olabilmektedir ve ayrılma işlemi de son derece basittir. Ayrılmak isteyen üyelerden sipariş verilmediyse herhangi bir bedel alınmamaktadır ersağ üye ol denildikten sonra ve üye olunduktan sonra ayrılmak mümkündür. Bunun için müşteri hizmetleri birimi ile irtibat kurulması yeterli olmaktadır. Ersağ, üye olunurken ve üyelikten ayrılırken herhangi bir zorluk çıkarmamaktadır.