Dyo, “Türkiye’nin Renkleri” adını taşıyan yeni kampanyasına katılanlara sürpriz hediyeler kazanma fırsatı sunuyor.

Dyo’nun kampanya uygulama sayfasına Facebook üzerinden bağlanıp fotoğraflarını yükleyerek Türkiye’nin renkleri arasında yerini alanlar, her hafta birbirinden değerli armağanlar kazanıyor. 11 Kasım’a kadar sürecek kampanya sonunda gerçekleşecek final çekilişinde ise 3 kişi, IPhone 4S, Samsung Galaxy S3 Cep Telefonu ve IPad 2’den oluşan büyük ödüllerden birinin sahibi olacak.

Dyo, “Türkiye’nin Renkleri” kampanyası ile hem Türkiye’nin renklerini seçiyor, hem de katılanlara birbirinden özel hediyeler kazandırıyor. Dileyen herkesin katılabileceği, kampanyaya özel olarak hazırlanan www.turkiyeninrenkleri.com adlı internet sitesi, http://www.dyo.com.tr ve https://www.facebook.com/dyo adresleri üzerinden ulaşmak mümkün. Katılımcılar, facebook ya da site üzerinden kişisel bilgilerini girerek kayıt yaptırdıktan sonra yüzlerinin net olarak göründüğü bir fotoğrafı yükleyip, Dyo renkleri ile renklendiriyor. Böylece Türkiye’nin renkleri arasındaki yerlerini alanlar çekilişe katılma hakkı kazanıyor.

11 Kasım 2012 tarihine kadar devam edecek kampanya boyunca, her hafta yapılacak şirket çekilişlerinde 10 adet Codegen 32 GB USB Bellek ve 10 adet Telefunken TLF-5512 MP3 Çalar olmak üzere toplamda 120 adet hediye verilecek. Kampanyanın finalinde ise yapılacak büyük çekilişte 3 şanslı katılımcı, IPhone 4S 32 GB, Samsung Galaxy S3 Cep Telefonu, IPad 2 32 GB Wi Fi kazanma fırsatı yakalayacak.

Dyo’nun “Türkiye’nin Renkleri” kampanyasına katılmak ve daha detaylı bilgi almak isteyenler; http://www.dyo.com.tr, https://www.facebook.com/dyo ve www.turkiyeninrenkleri.com adreslerini ziyaret edebilir.



(Kampanya, MPİ Gen. Müd.’nün 21.09.2012 tarih ve MPİ/2676-9953 sayılı izniyle 01.10.2012-11.11.2012 arasında, Türkiye’de geçerlidir. 18 yaşından küçükler katılamaz. ÖTV, KDV hariç yasal yükümlülük talihliye aittir.)