GÜNEY Kore tarafından üretilen ve Türkiye distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret'in yürüttüğü Ssangyong marka otomobiller, Erzurum'da, kentin geleneksel lezzetleri cağ kebap ve kadayıf dolma ile tanıtıldı.
Merkez Yakutiye İlçesi'ndeki showroomda düzenlenen organizasyona, Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Sekmen, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, ilçe belediye başkanları, iş adamları katıldı. Showroom girişinde Rexton W, Rodius ve Korando model otomobillerin tanıtımı ilgi gördü.
Şahsuvaroğlu Ssangyong Türkiye Satış Müdürü Haktan Arslan, "Ssangyong ile Türkiye'de olan iş birliğimiz 2007 yılında başladı. Kısa süre içinde hızla yapılandık, 26 satış ve 43 servis noktasına ulaştık. Bayi ve servis ağımızı genişletirken markaya ve otomobillere duyduğumuz güveni yansıtmak için sektörde rakip tanımayan 'Geri alım güvencesi'ni uygulamaya başlattık. Müşterilerimize, sıfır kilometre Ssangyong modellerinden herhangi birini alırken yapılan sözleşme ile araçlarını 4 sene içinde istedikleri zaman ikinci el fiyatı üzerinden Ssangyong'a satabilme fırsatı sunuyoruz. Müşterilerimize 1 yıl boyunca geçerli acil sağlık hizmeti hediye etmekteyiz. Yüzde 99 müşteri memnuniyeti ile yolumuza devam etmekteyiz" dedi.
Vali Altıparmak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen'in konusuşmalarından sonra davetlilere, Erzurum'un yerel lezzetleri arasında ilk sırayı alan cağ kebap ve kadayıf dolması ikram edildi.

FOTOĞRAFLI