BEYMEN tüm mağazalarındaki satış danışmanlarının kullanacağı “Asistanım” cihazları ile online ve offline dünyaları birleştirecek. Beymen satış danışmanları, “Asistanım” aracılığıyla ürün gamı ve stok durumunu kontrol ederek, ürün mağazada bulunmasa dahi satış işlemi gerçekleştirerek müşterinin adresine ulaştıracak.



Mağazalar arası sınırları ortadan kaldıran mobil cihazlar ile satış danışmanları kendi mağazaları dışındaki diğer Beymen mağazalarında yer alan stok ve ürünleri anlık olarak kontrol edebilecek, ürün kendi mağazasında bulunmasa dahi satışını gerçekleştirilerek en kısa sürede müşterinin adresine ulaştırabilecek ya da müşteri ürünü tercih ettiği mağazadan teslim alabilecek. Satış danışmanları, ayrıca güncel kampanya ve ürün bilgilerine de cihaz üzerinden anında ulaşarak müşterileri bilgilendirebilecek.



Asistanım uygulaması ile daha kolay ve hızlı bir alışveriş devrinin başladığını söyleyen Boyner Grup Perakende Operasyonlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Elif Çapçı şöyle konuştu:



“Koşulsuz müşteri mutluluğunu sağlamak için artık mağazalarla sınırlı kalmamız mümkün değil. Asistanım ile Beymen’in yıllardır müşterilerine sunduğu eşsiz alışveriş deneyiminde mağaza ve online dünyayı tam anlamında birleştiriyoruz. Geçtiğimiz yıl yenilediğimiz Beymen.com 100 milyon TL’ye yaklaşan cirosu ile bu yıl en büyük üçüncü mağazamız konumunda. Online kanallardan yaptığımız satış cironun, yüzde 10’una yaklaştı. Yaptığımız dijital yatırımların doğru işlediğini gösteren “Accenture Dijitalleşme Endeksi” sonuçlarına göre Beymen, Türkiye’de en hızlı dijitalleşme başarısı gösteren şirketler arasında yer aldı. Yenilenen Beymen mobil uygulamadan sonra şimdi de ‘Asistanım’ ile mağaza ve online dünyayı birleştirdik. Yani mağazacılığın sınırlarını kaldırdık. Beymen’in öncülüğünü yaptığı bu projeyi kademeli olarak tüm grup şirketlerimizde de kullanacağız. Dijital yatırımlarımız önümüzdeki dönemde aynı hızla devam edecek.”



Boyner Grup için özel olarak geliştirilen ve yüzde 100 yerli olan “Asistanım” uygulaması ilk olarak Erenköy ve İstinyepark Beymen mağazalarında hizmete girdi. Uygulama Ocak 2017 itibariyle tüm Beymen’lerde ardından Boyner Grup şirketlerinin tamamında ve tüm Türkiye’de kullanılmaya başlanacak.



(FOTOĞRAF)