İSTANBUL, 18 Eylül () - 'Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı' Yeşilköy CNR Expo'da 12. kez kapılarını açtı. Fuara 300'ü yerli 50'si yabancı olmak üzere 350 marka katılıyor.

Medyafors Fuarcılık Organizasyonu, UFRAD (Ulusal Franchising Derneği) işbirliği ve Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğu'nda düzenlenen '12. Bayim Olur musun Franchising Fuarı'na, birçok sektörden 350 yerli ve yabacı firma katılıyor. CNR Fuar Merkezi’nde 2. ve 4. Hall'lerde yaklaşık 22 bin metrekare alanda gerçekleştirilen fuara, başta Ortadoğu, Balkanlar ve Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinden yatırımcılar katılıyor.

"REEL SEKTÖRE KATKIDA BULUNUYORUZ"
Fuarın açılışında konuşan Medyafors Fuarcılık Genel Müdürü Aycan Helvacıoğlu, her geçen yıl artan bir ilgiye sahip olan fuarın, bu yıl da kendi işini kurmak isteyen yatırımcılar ve markasını büyeterek zincir haline gelmek isteyenler için kılavuz niteliğinde olacağını söyledi.

Aycan Helvacıoğlu, fuarın, ülke ekonomisinin gelişimi konusunda önemli bir misyon üstlendiğinin altını çizerek, "Markalarla girişimcileri buluşturarak reel sektöre önemli bir katkı sağlıyoruz" dedi.
 
"DÜNYANIN 4'ÜNCÜ BÜYÜK FUARI"
UFRAD Başkanı Dr. Mustafa Aydın ise fuarın, franchising alanında dünyanın 4. büyük fuarı olduğunu vurgulayarak, "Türkiye'yi markalaştırma adına elbirliğiyle, güçbirliğiyle gerçekleştirilen bir fuardır. Eğer markanız yok ise  yarından sonra yoksunuz demektir. Dolayısıyla bu fuar markalaşma ve uluslararası pazarlara açılma adına önemli bir görevi yerine getiriyor. Bir ülkeyi işgal etmek için tanklarınızı, toplarınızı göndermeye gerek yok, markalarınızı gönderin yeter. Markalaşmanın yolu ise bu tür fuarlardan geçiyor" diye konuştu.

UFRAD Başkanı Mustafa Aydın, günümüzde 100'ün üzerinde Türk markasının uluslararası pazarlarda ülkemizi temsil ettiğini belirterek, ekonomik kalkınma için yeni markalara ihtiyaç olduğununu da ifade etti.

(FOTOĞRAFLI)