Nursima KESKİN/ERZURUM, () - ERZURUM'daki Atatürk Üniversitesi'ne bağlı Açık Öğretim Fakültesi'nin Dekanı Prof. Dr. Üstün Özen, sınavsız ikinci üniversitenin büyük bir şans olduğunu, 43 bin kişinin kayıt yaptırdığını açıkladı.
Dekanı Prof.Dr. Üstün Özen, üniversite mezunu olanların sınava girmeden ikinci üniversite okumak için kayıtlarını 17 Ekim günü çalışma saati bitimine kadar yapmalarını istedi. Bu öğretim yılı öncesi 43 bin kişinin sınavsız üniversitede okumak için kayıt yaptırdığına dikkati çeken Dekan Prof.Dr. Üstün Özen, 2014-15 öğrenim yılında lisans ve önlisans düzeyinde 80 bin öğrenciye öğrenim verileceğini belirtti. Prof.Dr. Özen, şöyle dedi:
"İkinci üniversite okumak isteyenler Adalet, Bankacılık ve Sigortacılık, Çağrı Merkezi Hizmetleri, Çocuk Gelişimi, Dış Ticaret, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İlahiyat, İş Sağlığı ve Güvenliği, İşletme Yönetimi, Lojistik, Reklamcılık, Sağlık Kurumları İşletmeciliği ile Sosyal Hizmetler önlisans programlarına kayıt yaptırabilir. İkinci bir üniversiteye devam etmek zahmetsiz ve kolay. Eğitim hizmetimizden yararlanmak isteyen herkesi fakültemize davet ediyoruz. Öğrenciler gerekli bilgileri internet sitemizden veya 444 92 82 numaralı çağrı merkezimizden alabilir."

FOTOĞRAFLI