Gaziosmanpaşa sınırları içerisinde yer alan Özel Mavigün İlköğretim Okulu tüm alanlarda olduğu gibi kültür faaliyetlerinde de kendisinden söz ettirtmeye devam ediyor.

YAZARLAR OKULUMUZDA kültür etkinliğini başlatan Özel Mavigün ilköğretim Okulu’nun ilk yazar konuğu Tarihçi-Yazar Mehmet IŞIK oldu.

Yazar Mehmet IŞIK, öğrenciler ile buluştuğu konferansta Osmanlı kültür uygarlığı ve gündemde de olan 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi.

Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Mehmet IŞIK, “İğneli Tahtın Sultanları” ve “Yıl 1915 Yer Çanakkale” adlı kitaplarını imzaladı.


Öğrencilerin sorularını cevaplandıran Yazar Mehmet IŞIK, gerçekleştirdikleri kültür faaliyetleri ile milli ve manevi değerlerin öğrencilere öğretilmesine yaptıkları katkıdan dolayı Mavigün Koleji yöneticilerine teşekkür etti. Söyleşi sonrasında Özel Mavigün İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Mustafa AGKOUS tarafından Yazar Mehmet IŞIK’a teşekkür edildi ve çiçek verildi.



Mavigün Koleji Müdür Yardımcısı Mustafa AGKOUS, okulların tatil olacağı güne kadar çeşitli kültür faaliyetlerinin yapılacağını ve “Yazarlar Okulumuzda” etkinliğinin tüm hızıyla devam edeceğini söyledi.