KIRIKKALE Üniversitesi'ni kazanan öğrencilerin kayıtları 1 Eylül'de başladı. Üniversitenin 83 ayrı bölümüne 7 bin 287 öğrencinin kayıt yaptırması bekleniyor.
Fakülteler için 1-2-3 Eylül 2014, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulları için ise 4-5 Eylül 2014 tarihleri olarak belirlenen kayıtlar, Üniversite Merkez Kütüphane binasında yapılmaya başlandı. Fakülte ve yüksekokul personelleri tarafından her öğrencinin kaydı azami 3 dakikada gerçekleştirilmeye çalışılırıken, kayıtlar süresince öğrenci ve ailelere sabahları sıcak çorba ile kesintisiz çay ikramı yapılıyor.
Kayıt alanında öğrenci toplulukları ve özel öğrenci yurtlarının açtığı stantlar ilgi görüryor. Ayrıca Kırıkkale Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Engelsiz Yaşam Birimi ve Psikolojik Danışma Birimi, açtığı stantlarda kayıt için gelen öğrencilere rehberlik hizmeti sunuyor. Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, stant ve kayıt alanına yaptığı ziyarette ailelerle sohbet edip, ülkenin çeşitli şehirlerinden gelen tüm öğrencilerle kendi çocukları gibi ilgilenip yetiştireceklerini belirtti, kayıt yaptıranlara yeni öğretim hayatlarında başarı diledi.

FOTOĞRAFLI