Ülkemizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından İhlas Vakfı, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkan Vekili Ekrem Çalkılıç'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Görüşmede İhlas Vakfı İcra Kurulu Üyeleri Mali Koordinatör Tahsin Ekinci, Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Çetin Varlık, Hukuk Müşaviri Av. Selçuk Baysal, Bilgi İşlem Müdürü Hüseyin Ünsal, İktisadi İşletme Müdürü Adem Gültekin, İhlas Vakfı Murakıbı Hüseyin Şener ve Rektör Prof. Dr. Hüsnü Gündüz hazır bulundu.

İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Mehmet Okyay, “İhlas Vakfı olarak ülke genelinde açmış olduğumuz öğrenci yurtlarında binlerce üniversiteliye öğrenim hayatlarını başarılı bir şekilde tamamlamaları ve topluma faydalı birer fert olarak yetişmeleri için gayret ediyoruz. İnsana yapılan yatırımın ön önemli yatırım olduğuna inanıyoruz.” dedi.

Vakfın hizmetleri hakkında da detaylı bilgiler veren Mehmet Okyay, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkan Vekili Ekrem Çalkılıç'a İhlas Vakfı tarafından yaptırılan hat levhasını takdim etti.