ADIYAMAN Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Toplum Destekli Polislik Şubesi tarafından Adıyaman Lisesi'nde düzenlenen konferansta öğrencilere uyuşturucu maddelerle ilgili bilgi verip bağımlılığa karşı uyarılarda bulundu.
Toplum Destekli Polislik Şubesi tarafından Adıyaman Lisesi'ndeki öğrencilere yönelik uyuşturucu madde bağımlığına karşı konferans düzenlendi. İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, konferansta öğrencilere uyuşturucu maddelerle ilgili bilgi verdi ve bağımlığa karşı uyarılarda bulundu.
Salmaner, Emniyet Müdürlüğü olarak gençlere yönelik sosyal projeler düzenlediklerini belirterek, "Arkadaşlarımızla bütün okullara ulaşıp gençlerimizle bire bir temas sağlamak niyetindeyiz. Bu toplantıdaki birinci temel amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak ve kurtarmak. Gelecekte hiçbir kötü alışkanlığa bulaşmadan ülkeyi yönetecek bir gençlik yetiştirmek istiyoruz. İnsanların okuyarak, araştırarak edindikleri fikirlerden bin hiçbir zarar geleceğine inanmıyorum. Yeter ki bu fikir size ait olsun. Yoksa birisi size anlatmış diye bir şey öğrendiğiniz zaman ve siz buna inanıp arkasına takıldıysanız bu çok kötü bir şey. Günümüzde ideolojik düşüncelerden daha kötü bir şey var. Bu da gençliğin beynini zehirlerle zehirlenmesi. Sizi bu kötü alışkanlıklardan korumak için geziyoruz. Sizin kendinizi bu kötü alışkanlıklardan korumanızı istiyoruz. Eğer bu kötü alışkanlıklardan kendini kurtaramayan arkadaşlarınız varsa onların kurtulması için yardımcı olmanızı istiyoruz. Yani bu kötü alışkanlıkların son bulması için devletin bütün kurumlarıyla sizin için çalışıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI