İZMİT'te 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte emekli öğretmenlere hizmet şeref belgesi verildi. 
İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği etkinlikler Kocaeli Valilik Binası önündeki Atatürk Anıtına çelenk bırakılarak başladı. Daha sonra kutlama Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde devam etti. Buradaki programa Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, çok sayıda okul yöneticisi yeni ve emekli öğretmen ile öğrenci katıldı.
İzmit Halk Eğitim Merkezi ekibinin halk oyunları gösterisiyle başlayan program, yeni ve emekli öğretmenleri temsilen yapılan konuşmalarla sürdü. Yeni öğretmenler adına Kılıçarslan Ortaoku Öğretmeni Sevgi Gökırmak, emekli öğretmenler adına ise Fahri Ersoy konuştu. Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve İl Milli Eğitim MFehmi Rasim Çelik'in konuşma yaptığı kutlamada emekli öğretmenlere hizmet şeref belgesi verildi. Şeref belgesi verilen öğretmenler şunlar:
Eski İl Milli Eğitim Şube Müdürü; Süleyman Yıldırım, Maarif Müfettişi; Yusuf Behnam Bilir ve Fatih Ersoy, İzmit Topçular İlköğretim Okulu; Asiye Özcan, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Çiğdem Özsar, İzmit Ulugazi İlkokulu; Fulya Çağlayan ve Rafet Deniz, Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu; Kerim Aykız, 24 Kasım Anadolu Lisesi; Sevim Seher, İzmit Atatürk Ortaokulu; Servet Kedikli, Hızırreis Ortaokulu; Nurullah Gökçer, Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Şenay Göçer ve Zeynep Polat, İl Milli Eğitim Müdürlüğü; Rahime Duygulu, İzmit Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Serpil Yazıcı.

FOTOĞRAFLI