Ağırlığını Doğu Akdeniz Üniversitesi mezunları ile KKTC’de bulunan diğer Üniversite Mezunlarının oluşturduğu “ HEDEF BÜYÜK BULUŞMA” adlı facebook grubu 6 gün içinde bir rekora imza atarak 23 bin’i aşkın üye sayısına ulaştı. Bu kadar kısa sürede bir araya gelen mezunların kapak resimleri de ortak bir logo. Farklı ülkelerden gelen öğrencilerin, rengarenk kalemlerin yer aldığı logo ile çeşitliliklerinin temsil edildiği belirtiliyor.

Müthiş bir sinerjinin yaşandığı sayfada mezunlar neredeyse günün 24 saati online kalarak okul yıllarındaki fotoları veya ilginç anılarını paylaşıyor. Kıbrıs’ta faaliyet gösteren üniversitelerin mezunlarından oluşan grupta hedef, tüm mezunların bir araya geleceği büyük bir organizasyonun altyapısını oluşturmak.

KKTC, Türkiye ve diğer ülkelere mensup önemli şirketlerin üst düzey yöneticileri, akademisyenleri, sanatçıları, bürokratları ve firma sahipleri olarak yaşamlarına devam eden mezunlar, birbirlerine destek olabilecekleri bu oluşum ile maksimum fayda sağlanacağına inanıyorlar.