Kerim BURUCU/ERZURUM, ()-ERZURUM'un merkez Aziziye ilçe Kaymakamı Zafer Öz, lise ve üniversite giriş sınavlarında başarılı olan öğrencileri kutlayarak, hediyelere verdi. 
Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü'ndeki ödül törenine Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, İlçe Belediye Başkanı Ak Partili Muhammet Cevdet Orhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Yavilioğlu, kurum müdürleri ile birlikte başarılı olan öğrencilerin aile ve öğretmenleri katıldı. Kaymakam Zafer Öz, üniversite sınavlarında Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ankara'da Hukuk Fakültesi ve İngilizce Öğretmenliğini kazanan öğrencileri tebrik etti. Fen, Anadolu ve Sosyal Bilimler liselerine gidecek olan öğrencilerden de ileride aynı başarıyı beklediklerini söyleyen Kaymakam Zafer Öz, gençleri yetiştiren aileleri de kutladı. Başarılı 15 öğrenciye tablet bilgisayar, fotoğraf makinesi ve eşofman takımı veren Kaymakam Öz şunları söyledi:
"Aziziye ilçesindeki okullarda okuyan başarılı öğrenciler bizleri oldukça gururlandırdı. Onlar kendi gayretleriyle çok iyi yerlere gelecekler. Ailelerinden ayrılacak kardeşlerimiz iyi bölümlerde eğitimlerine devam edecekler. Birkaç yıl sonra göreceğiz ki gençler üniversiteyi bitirmiş güzel meslek sahibi olmuş ve iş hayatına atılmışlar. Bugün bizlerin işgal ettiği ön sıralardaki koltuklara onlar oturacaklar. Liseye gönderdiğimiz kardeşlerimiz de en iyi şekilde mezun olarak üniversiteye başlayacaklar. Ve bu çark dönmüş  olacak. Öğretmenlerimize de bu noktada çok iş düşüyor. Öğrencileri cesaretlendirin. Eleştirmeyi öğrensinler. Düşüncelerini özgürce dile getirsinler."

 
FOTOĞRAFLI