İNGİLTERE'de 200'e yakın Select mağazası ile tanınan ünlü Türk işadamı Cafer Mahiroğlu ile İpekyol Giyim Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın, bir İngiliz markasını ortak satın almak için masaya oturdu.
Türkiye'de büyük bir zincirin sahibi olan İpekyol Giyim Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın ile İngiltere'deki başarılı yatırımları ile dikkat çeken işadamı Cafer Mahiroğlu, ünlü bir İngiliz markasını satın almak için ön protokol imzaladıklarını söyledi. Görüşmeleri sonrası Türk lokantasında yemek yiyen işadamları muhabirine  açıklamada bulundu. Firma hakkında isim vermeyen işadamlarından Cafer Mahiroğlu, şöyle dedi:
"Ayaydın Grubu ile İngiltere'de büyük bir firmayı almak için ön anlaşma imzaladık. İnanıyorum ki süreci doğru şekilde yürütürsek, sonuçlanacak ve Türkiye büyük bir markaya sahip olacak. Bunu en kısa sürede sonuçlandıracağımızı düşünüyorum."
Yalçın Ayaydın ise, "Yakında İnşallah ortağım olacak arkadaşım. Bu sabah itibari ile bir gizlilik protokolü imzaladık. İnşallah bundan sonra çalışmalarımız devam eder ve sonuçlanır" diye konuştu.