Makedonya'nın Manastır şehrinde Ünlü Piyanist Kerem Görsev ve Trio Grubu, Sonbahar Müzik Şöleni Festivali kapsamında düzenlediği konserde ayakta alkışlandı. Manastır Kültür Evi salonunu dolduran seyirciler Manastır Oda Orkestrasının desteğiyle Trio Grubun sunduğu müzik ziyafetiyle coştu. Saşo Tatarçevski yönetmenliğinde gerçekleşen konsere ilgi büyüktü. Yunus Emre Enstitüsü Üsküp müdürü Mehmet Samsakçı 'ya konuşarak, Manastır Kültür Evinde çok harika bir performansa şahit olduğunu ifade etti.

Türkiye'de ve dünyada çok önemli konserlere imza atan Kerem Görsev -Trio Grubu Manastır Oda Orkestrasıyla muhteşem bir icrada bulunduklarını söyledi. Yunus Emre Enstitüsü Üsküp olarak Üsküp Sonbahar Müzik Şöleni Festivalin açılış etkinliğine Grubu getirdiklerinden dolayı mutluluk duyduklarını açıkladı. Mehmet Samsakçı, Yunus Emre Enstitüsü Üsküp, Makedonya ile Türkiye arasında bir kültür köprüsü işlevi gördüğünü, Türkiye'den önemli sanatçı ve bilim adamlarını Makedonya'ya getirdiklerini, Makedonya'nın bilim insanlarını ve sanatçılarını Türkiye'ye götürdüklerini söyledi. Makedonya'yı Türkiye'de tanıtmaktan ve Türkiye'yi ve Türkleri Makedonya'da tanıtmaktan gurur ve memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Bu akşam Kerem Görsev Trio'nun gerçekten çok önemli bir kültür şehri olan Manastır'da Manastır Oda Orkestrasıyla çok etkileyici bir icrada bulunduklarını ve bundan mutluluk duyduklarını açıkladı. Kerem Görsev, Saşo yönetmenliğinde Manastır Oda Orkestrasıyla prova yaptıklarını, seyircinin kendilerini iyi kucakladığını ifade etti. Seyirciye de iyi müzikler çaldıklarını kendi plaklarından olan parçaları çaldıklarını açıkladı. Daulda Ferit Odman, kontrabasta Kaan Yıldız ve güzel bir konser sonunda burada olmaktan birde ülkemizi temsil etmekten son derece mutlu olduğunu söyledi.