Enis TABAK / Prizren, 30 Mayıs () - Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP) her Ramazan ayı olduğu gibi bu Ramazan ayında da iftar yemeği geleneğini sürdürdü. Binin üzerinde Kosovalının katılım gösterdiği  gecede, parti üst düzey yöneticileri, meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri hazır bulundu.
Geceye katılanlara seslenen KDTP Genel Başkanı Mahir Yağcılar, konuşmasına tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını kutlayarak başladı. Ramazan’ın birlik ve beraberlik ayı olduğuna vurgu yapan Yağcılar, “KDTP olarak, kadim değerlerimize her zaman her alanda sahip çıkmayı asli vazifemiz olarak görmeye devam ediyoruz. Bu yüzden de Ramazan ayı dostlarla bir araya gelmenin yanı sıra paylaşım ayı olması münasebetiyle biz de gönül soframızı bu akşam siz değerli üyelerimizle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
KDTP’nin bugüne kadar Kosova Türk Toplumunun tek temsilcisi olduğuna vurgu yapan Başkan Yağcılar, “Sizlerin desteklerinizle partinin öncülüğünde toplum olarak çok sayıda başarıya imza attık. Gerek merkezi gerekse de yerel düzeyde toplumun beklentilerine cevap verme konusunda gece gündüz çalıştık. Sizin desteklerinizle seçim zaferleri kazanarak, güven tazeledik. Desteklerinizle gururlandık, gururu güvene, güveni de başarıya taşıdık. Aynı inanç ve gururla geleceğe de aynı adımlarla hep beraberce yürüyeceğimize inanıyoruz. Güçlü bir toplumun temeli güçlü bir partiden geçer mantığıyla hareket ederek ileri ki süreçte de partiye desteğinizin artarak vermenizi bekliyoruz” dedi.

Görüntü Dökümü:

- Mahir Yağcılar'ın konuşması

- Detay