Ender Duruel/Brüksel, 5 Şubat, ()-Brüksel’de bulunan AB Bakanı ve Baş müzakereci Volkan Bozkır, Brüksel Uluslararası Turizm Fuarı’nı gezdi ve buradaki Türk stantlarını ziyaret etti. Bakan Bozkırı, Fuar’a gelişinde Belçika Büyükelçisi Hakan Olcay, Belçika Turizm Ataşesi Murat Alıcıgüzel, Basın Müşaviri Veysel Filiz karşıladı ve fuarı gezerken eşlik ettiler.

Brüksel Uluslararası Turizm Fuarını ziyaret eden Bakan Bozkır, Turizm Bakanlığı tarafından kurulan stantları ve Türk Firmaları tarafından kurulan stantları gezerken yetkililerle sohbet etti. Turizm fuarını gezen Bakan Bozkır zaman, zaman karşılaştığı ziyaretçilerle Türkiye hakkında sohbet etti.

ÇAVUŞOĞLU İYİ BİR GOLF OYUNCUSUDUR, O VARKEN REKABET OLUR BEN OYNAMAYAYIM

Bakan Bozkır Fuarı gezerken Türkiye’de Golf Turizmini tanıtmak için stant kuran Türk firma tarafından buyurun Bakanım Golf oynayalım teklifine karşılık Bakan Bozkır, “Mevlüt Çavuşoğlu iyi bir Golf oyuncusudur güzel oynar o varken rekabet olur o yüzden ben oynamayım” diyerek şakalaştı.

Farklı Ülke stantların da gezen Bakan Bozkır onlara sizi de Türkiye’de görmek isterim diyerek, Türkiye’yi ziyaret etmelerini önerdi. AB Bakanı Bozkır Fuar’dan ayrıldıktan sonra oteline geçti. Bakan Bozkır yarın Brüksel’den ayrılacak.