Hakan AYTAŞ- OBERHAUSEN(Almanya), () - Oberhausen kentinde, Avrupa Türk Konfederasyonu'nun düzenlediği etkinlikte yaklaşık 10 bin kişiye hitaben konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun önceki gün söylediği 'Bahçeli'ye milliyetçiliği öğreteceğiz' sözleri ile ilgili olarak "Senden bozkurt olmaz, olsa olsa fındık kurdu olur" dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Almanya'nın Oberhausen kentinde, Avrupa Türk Konfederasyonu'nun düzenlediği etkinlikte yaklaşık 10 bin kişiye hitap etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun önceki gün söylediği "Bahçeli'ye milliyetçiliği öğreteceğiz" sözleri ile ilgili olarak şunları söyledi:
"TERECİYE TERE SATMA"
"Davutoğlu bize milliyetçilik öğretecekmiş. Kıyamet alameti bu olsa gerektir. Başbakan'ın milliyetçilik cahili, fukarası ve hasmı olduğunu bilmeyen kalmamıştır. Sayın Davutoğlu, tereciye tere satma; sen önce git etrafına milliyet nedir onu öğret, adamlık nasıl olur onu göster, eğer biliyorsan ahlakın, şeref ve namuslu olmanın faziletlerini anlat. Senden bozkurt olmaz, senden olsa olsa fındık kurdu olur. Parlamenter sistemden güç ve meşruiyet alan Başbakan, başkanlık sistemini bizzat kaleme aldığını söyleyerek makamını inkar etmiş, zavallı duruma düşmüştür."