Almanya TEMA Vakfı, “Enerji Dolu” isimli projesi nedeniyle Çevre İnisiyatifi KlimaExpo.NRW tarafından ödüle layık görüldü. Proje, işyerinde enerji tasarrufu konusunda Almanya'daki Türk kökenli işverenleri bilinçlendirmeyi amaçlıyor.

ÇEVRE DOSTU GELECEĞE BİR ADIM DA TEMA'DAN

TEMA'nın Köln'deki merkezinde düzenlenen ödül töreninde KlimaExpo.NRW Başkanı Heinrich Dornbusch, Almanya TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Önel'e plaket verdi. Ayrıca inisiyatifin İnternet sayfasında yayınlanmak üzere Hayati Önel'in ayak izi alındı. KlimaExpo.NRW, 2022 yılına kadar, çevre konusunda çalışmalar yapan bin kuruluşa ödül verecek. Ödül verilen her kuruluş için çevre dostu geleceğe bir adım olarak ayak izi alınıyor. Almanya TEMA Vakfı ödüle layık görülen 64. kuruluş oldu.

“ÖDÜLLER GÜZEL İŞLER YAPTIĞIMIZIN KANITI”

KlimaExpo.NRW Başkanı Heinrich Dornbusch ödül töreninde, Almanya'daki Türk işveren sayısı gözönüne alındığında “Enerji Dolu” projesinin çok önemli olduğunu söyledi. Dornbusch, projenin tanınması ve yaygınlaşması için destek vereceklerini belirtti.

Almanya TEMA Vakfının Proje Sorumlusu Handan Anapa, “Enerji Dolu” ile hem iklim ve çevre korumasına katkı sunduklarını hem de işletmelerde enerji tasarrufu sağlandığını ifade etti. Anapa ayrıca, projenin Federal Çevre Bakanlığı tarafından desteklendiğini belirtti.

Almanya TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Önel ise, aldıkları ödüllerin güzel işler yaptıklarının bir kanıtı olduğunu söyledi.

Görüntü dökümü:

-Handan Anapa ile röportaj

-Hayati Önel ile röportaj

-Detaylar

-Hayati Önel konuşurken

-Heinrich Dornbusch konuşurken

-Ayak izi alınırken görüntüler