CHP'de Kurultay öncesi sancı devam ederken ilçe yönetimlerindeki değişim devam ediyor. Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığına gençlik Kollarından gelen Ümit Kaplanseven atandı.

CHP Genel Başkanlığı'na Kemal Kılıçdaroğlu'nun gelişinden bu yana örgütlerdeki sıkıntı bir türlü bitmiyor. Gürsel Tekin'in il başkanlığından ayrılmasının ardından ü il başkanı değiştiren CHP Kurultay öncesi ilçe başkanlarını da tek tek yeniliyor. Gaziosmanpaşa'da Haziran seçimlerinden bu yana 4. ilçe başkanı ataması yapıldı. Seçim öncesi atanan Yılmaz Yıldırım'ın istifasıyla boşalan ilçe başkanlığına atanan Müjdat Gürbüz yönetimi istifalarla düşünce, bu sefer yerine Ümit Kaplansever atandı.

İl Yönetiminin atama öncesi Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yüceer'e ilçe başkanlığı teklif ettiği, Yüceer'in ise "Listeyi ben yaparım" şartı ortaya koyduğu öğrenildi. Bunun üzerine İl Ümit Kaplansever'i ilçe başkanı olarak atadı.

İlçe Başkanılığı görevi yönetim kurulndan istifayla düşen Müjdat Gürbüz yeniden atame beklerken karşılaştığı sürprizle hüzünlendi. Gürbüz kendi yönetiminde bulunan yeni ilçe başkanına başarılar dilerken, hızlı koşacağını söyledi.

Yapılan atama CHP MYK toplantısında onaylanarak netleşti.  Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil imzası ile yapılan atamada şu açıklamaya yer verildi: "İstifalarla düşmüş ve boşalmış bulunan Gaziosmanpaşa İlçe Yönetim Kurulu üyeliklerine Ümit Kaplanseren başkanlığında aşağıdaki isimleirn atanmasına Merkez Yönetim Kurulu'nun 28 Kasım 2011 tarihli toplantısında karar verilmiştir."

Ümit Kaplanseren başkanlığında atanan yeni yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı:

1. Ümit Kaplanseren
2. Türkan Avcı
3. Canan Silen
4. Tamer Özkan
5. Serdar Başgürboğa
6. Altan Aygün
7. Yılmaz Demirel
8. Ahmet Şit
9. Niyazi Kümüş
10.Özgür Akat
11.Özlem Doğru
12.Aydın Yılmaz
13.Kemal Bolat
14.Banu Gökmen Erdoğan
15.Erol Beytaş

Eyüp ve Arnavutköy'de değişti...

MYK toplantısında Gaziosmanpaşa dışında İstanbul'daki bazı ilçelere de atamalar yapıldı. Eyüp'e Ali Turan, Bayrampaşa Zahit Gürdal, Arnavutköy'e Nazım Asa, Kağıthane'ye Murat Pektaş isimleri İlçe Başkanı olarak atandı.