BURSA Büyükşehir Belediyespor bayan voleybol takımı, Avrupa CEV Challenge Cup üçüncü tur ilk karşılaşmasında yarın Çek Cumhuriyeti’nin SK UP Olomouc takımıyla karşı karşıya gelecek.
Palackeho Üniversitesi Salonu’nda TSİ ile 18.00’de oynanacak olan karşılaşmayı İtalya’dan Nunzio Caltabiano ile Hollanda’dan Helena Geldof ikilisi yönetecek.
İNANIYORLAR
İlk kez Avrupa Kupalarında üçüncü turda mücadele edecek olan Bursa Büyükşehir Beledieyespor antrenörü Emin İmen yarınki karşılaşma için umutlu. Emin İmen, maçla ilgili olarak şunları söyledi:
"Ligin her zaman telafisi olabiliyor. Ancak Avrupa kupasının yok. O nedenle tek düşüncemiz galibiyet. Bunu elde edebilmek için ter dökeceğiz."
Kaptan Seda Akyüz ise, "Takımımızın yarınki mücadelede Bursa’da rövanş için iyi sonuç alacağına ve turu Bursa’da geçeceğimize inancımız tam" diye konuştu.
PASÖR SEDA BELİRSİZ
Ligde Trabzon’da yapılan antrenmanda sol ayak adelesinde yırtık başlangıcı tespit edilen pasör Seda Akyüz'ün durumunun belirsiz olduğu açıklandı.
Bu karşılaşmanın rövanşı ise 17 Aralık Çarşamba günü saat 18.00’de Bursa Cengiz Göllü Salonu’nda oynanacak.
KENTİ GEZDİLER
İstanbul’dan Viyana’ya oradan da otobüsle maçın oynanacağı Olomouc kentine 3 saatte ulaşan yeşil beyazlı bayanların bu sabah yapacağı antrenman iptal edildi. Bayan voleybolcular, antrenmanın iptal edilmesi üzerine kentin tarihi yerlerini gezdiler.
Bursa Büyükşehir Belediyespor, bu akşam üzeri saat 17.00’de maçın oynanacağı Palackeho Üniversitesi Salonu’nda yapacak.

FOTOĞRAF