Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Gençlerbirliği’ni konuk eden Bursaspor, tarihinde ilk kez boş tribünlere futbol oynadı. 25 bin kişilik Atatürk Stadı’nda oynanan Bursaspor - Gençlerbirliği karşılaşmasını yaklaşık 5 bin kişi izledi.
Ligin ilk 2 maçında aldığı galibiyetlerin ardından Beşiktaş ve Sivasspor’a yenilen Bursaspor, gerekli desteği taraftardan göremedi. Lig başından bu yana maçlara ilgi göstermeyen yeşil-beyazlı taraftarlar, Gençelerbirliği maçında ise tribünleri neredeyse boş bıraktı. 25 bin kişilik Atatürk Stadı’nda sadece 5 bin taraftar karşılaşmayı izledi.

BANGURA VE TAGOE YOK
Bursaspor'da kardeşi vefat eden Bangura ve pasaport işlemleri için ülkesinde bulunan Tagoe kadroda yer almadı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam iki haftadır yedek kulübesinde başlattığı Insua'yı ilk 11'de sahaya sürdü. Bursaspor'un 17 yaşındaki genç forveti Okan Deniz'de 18 kişilik kadroda yer aldı.

SERDAR AZİZ İLK KEZ KAPTAN
Bursaspor’un yetiştirdiği genç futbolcu Serdar Aziz, Gençlerbirliği karşısına kaptan olarak çıktı. Taraftarların çok sevdiği genç futbolcu daha once yaptığı açıklamada kaptanlığı çok istediğini söylemişti.

BANGURA’NIN KARDEŞİ İÇİN SAYGI DURUŞU
Bu arada, karşılaşma öncesi Bursaspor’un golcü oyuncusu Bangura’nın hayatını kaybeden kardeşi Muhammed Bangura için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.