BÖLGESEL Amatör Lig'de 9'üncü Grup'u lider tamamlayıp, Play off'ta Erokspor'u yenerek 1 sezon aradan sonra 3'üncü Lig'e dönen Turgutluspor'da yönetim, Teknik Direktör Hakan Şapçı'yla yola devam etmek istiyor.
Gelecek sezonun planlamasına başladıklarını belirten Profesyonel Şube Sorumlusu Ayhan Çelikdoğan, "Hakan Şapçı ve ekibine güveniyoruz. Kendisiyle anlaştıktan sonra ilk etapta kalmasını istediğimiz oyuncularla görüşeceğiz. Daha sonra da dış transfer çalışmalarına ağırlık vereceğiz. 3'üncü Lig'de de Turgutlu'yu başarıyla temsil edecek bir kadro oluşturmayı hedefliyoruz" dedi. 
Geçtiğimiz sezon Manisa Büyükşehir Belediyespor'u, bu sene de Turgutluspor'u 3'üncü Lig'e çıkarıp kariyerine bir şampiyonluk daha ekleyen Teknik Direktör Hakan Şapçı, "Turgutluspor gibi bir camiayı hep birlikte 3'üncü Lig'e çıkarmak bizim için gurur verici. Ben ve ekibim Turgutlu'da olmaktan büyük keyif aldık. Tesis, yönetim, camia, taraftar ve kent açısından çok güzel bir ortam vardı. Yönetim bize yeniden görev verirse takımı bir üst lige taşımak için elimizden geleni yapmaya hazırız" diye konuştu.