BÖLGESEL Amatör Lig 9. Grup lideri Turgutluspor'da yönetim, futbolcular ve teknik heyet, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü'nde Down Sendromlu taraftar Ümit Akkuş'u unutmadı.
Kırmızı siyahlılar, neredeyse hiçbir antrenmanı ve maçı kaçırmayan Turgutluspor sevdalısı Akkuş için tesislerde özel bir kutlama düzenledi. Asbaşkan Ayhan Çelikdoğan ve Teknik Direktör Hakan Şapçı'nın da katıldığı kutlamada kulüp personelinin hazırladığı pastayı kesen Ümit Akkuş, "Hayatımın en mutlu gününü yaşıyorum" dedi. 
"Down Sendromu konusunda hem kişisel olarak bilinçlenmemiz, hem de toplumu bilinçlendirmemiz gerekiyor" diyen Asbaşkan Çelikdoğan, "Bilindiği gibi Down Sendromlu bireylerin eksiği değil, fazlası vardır. Sevgi dolu olan bu çocuklarımız iyi bir eğitimle hayatlarını normal olarak sürdürebilir, iş sahibi bile olabilirler. Biz de hiçbir maçımızı kaçırmayan, kulübüne gönülden bağlı olan Ümit'i böyle bir etkinlikle mutlu etmek istedik. Bu kulübü böylesine karşılıksız sevdiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI