TÜRKİYE Basketbol Ligi'nin yeni takımı Karesispor'da Başkan Ahmet Ayan, yeni sezonda da şampiyonluk hedefleyeceklerini söyledi.
Kurulduktan sonra 2 yıl içinde 2 lig birden atlayan Balıkesir temsilcisinde Ayan, "Öncelikli hedefimiz, Balıkesir halkına seyir zevki yüksek, kaliteli basketbol izletmek olacak. TBL'de ilk yılımızda en azından play off'a kalmak istiyoruz. Her şey iyi giderse şampiyonluk neden olmasın. Süper Lig'e de çıkmak isteriz. Karesispor, her zaman şampiyonluğu düşünen bir takımdır" dedi.
Dış transferde daha önce anlaşmaya vardığı Bursaspor'dan Şahin Ekmen ve Eskişehir Basket'ten Kerem Gülmez'le resmi sözleşme imzalayan Karesi'de yabancı transfer arayışlarının da sürdüğürü belirten Basketbol Şube Sorumlusu Talha Esen, "Kadromuzu en fazla 13 oyuncu ile kurmayı planlıyoruz. Geçen sezon kadroda olan 4 veya 5 oyuncu ile tekrar anlaşacağız. Yabancı oyuncu ve yerli oyuncular ile ilgili araştırmalarımız devam ediyor. İki yabancı oyuncu ile ciddi olarak ilgileniyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAF