BALIKESİR'İN yetiştirdiği ressamlardan olan İsmail Kurtlak, önceki gün açtığı sergiyle eserlerini Balıkesirlilerle buluşturdu. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonu’nda “Yalnız Balıkesir” adıyla açılan serginin açılış kurdelesini Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Soner Korkmaz, Destek Hizmetleri Daire Başkanı İsmail Meral, ressam İsmail Kurtlak birlikte kestiler.

Sergi açılışında konuşan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Soner Korkmaz, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sanatın ve sanatçının yanında olduklarını dile getirdi. Soner Korkmaz, "Salonumuz siz sanatseverlerin ziyaretleriyle yaşamaya devam edecektir. Şu ana kadar onlarca sergi talebi başvurusu oldu. Hiç ara vermeden sergilerimiz devam edecektir. Bu salonda Balıkesirimizin tüm sanatsal değerlerini sizlerle buluşturmak istiyoruz. Sanata ve sanatçıya değer veren bir başkan ve yine bu değerlere sahip çıkan siz değerli Balıkesirliler’e hizmet etmek gayesindeyiz. İlimizin her köşesinde kültürel ve sanatsal etkinliklerimizle sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz" dedi.

İsmail Kurtlak’ın 20 yılda tamamlayabildiği eserlerin sergilendiği resim sergisi 5 Ekim’e kadar Atatürk Parkı’nın yanındaki Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonu’nda sergilenmeye devam edecek. 

(FOTOĞRAFLI)