TRABZONSPOR’un son genel kurulunda başkan adayı olan işadamı Celil Hekimoğlu, çalışanlarına yeni sezon forması hediye etti.
Hekimoğlu Döküm Sanayii İcra Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu Trabzonspor kulübün maddi ve manevi desteğini sürdürüyor. Trabzonspor’da son seçimde başkan adaylarından olan iş adamı Celil Hekimoğlu, önceki yıllarda olduğu gibi yeni sezonda da Trabzonspor’un formasını alarak çalışma arkadaşlarına hedite etti. Kulübün kuruluş yıl dönümünde Hekimoğlu Döküm Sanayi'nce geleneksel hale getirilen etkinlik kapsamında bordo mavili formaları giyen işyeri çalışanları da bu jestinden ötürü iş adamı Hekimoğlu’na teşekkür etti.
FABRİKA BORDO MAVİ
Üretimlerin gerçekleştirdiği fabrikasını da kurulduğu gün bordo mavi renklerle boyatarak Trabzonspor’a olan sevgisini gösteren iş adamı Celil Hekimoğlu Trabzonspor’a destek olmanın bir görev olduğunu belirterek “Geleneksel hale getirdiğimiz bu etkinliği bundan sonraki yıllarda da sürdürerek Trabzonspor’umuza katkı yapmaya devam edeceğiz” dedi.
REKLAM VE LOCA DESTEĞİ
Kent istihdamına önemli katkı sağlayan, yıllık 65 bin ton döküm yaparak ihracatta Türkiye sıralamasında 500 firma arasında yer alan ve dünyaca ünlü otomotiv firmalarının tercihi olan Hekimoğlu Döküm Sanayii İcra Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu, bu sezonda loca aldığı Medical Park Stadı’na da ayrıca iç saha reklamı vererek Trabzonspor’a destek oldu.

FOTOĞRAFLI