BURSASPOR Kulübü Basketbol takımı ile amatör branştaki sporcular ve takımların sağlık sponsorluğunu Bursa Medicabil Hastanesi üstlendi.
Bursaspor Özlüce Tesisleri’ndeki sponsorluk anlaşması törenine Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Amatör Şubelerden Sorumlu Yöneticisi Sezer Sezin ile Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Profesör Doktor Ömer Faruk Bilgen, İdari ve Mali İşler Koordinatör Doktor Cemal Turhan katıldı.
Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, “Böyle sponsorluk anlaşma günlerini seviyorum. Sonsorluk demek, başarıya katkı demek. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu yılda Özel Medicabil Hastanesi bizlere sağlık desteği verecek. Basketbol ve Altyapı Futbol takımlarımızın sağlık kontrollerini kapsıyor. Amatör takımlarının maçlarında sağlık ambulans ve sağlık merkezi hizmeti verecek” dedi.
Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Baskanı Profesör Doktor Ömer Faruk Bilgin, “Kentimizin gözbebeği Bursaspor’a küçük bir katkımız olacak diye heyecan içerisindeyim. Her türlü sağlık hizmeti verebilecek kurumuz.Ortopedi ve spor hekimliği yönünde ihtisas sahibi doktorlarımız var” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından sponsorluk anlaşması imzalanırken Başkan Ali Ay, Ömer Faruk Bilgin’e Bursaspor forması hediye etti.