ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi'ne bağlı Yassıbağ Köyü'ne yapılacak gölet ve sulama alanı için temel atma töreni düzenlendi.

Bayramiç ilçe merkezine sekiz kilometre mesafedeki Yassıbağ Köyü'nde gölet ve sulama alanı için temel atma töreni düzenlendi. Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Bayramiç Kaymakamı Kemal Kızılkaya, AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş, AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, AK partili Bayramiç Belediye Başkanı Saadetin Arslan, 25'inci Bölge Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Çetin Aydoğan ve çok sayıda vatandaş törene katıldı. Törende vatandaşlara pilav ikramında bulunuldu.

Törende konuşan Vali Çınar, "Biz sizin hizmetkarlarınız. Kendimiz de köyden geldiğimiz için eli nasırlı ellerinizi öpmek gerekir. Bunu size samimiyetle söylüyorum. Helalinden, alın teri, emekle üretim yapan insanlarsınız. Siz saygı değer ve baş tacımızsınız. Özel İdaremizin yaptığından hariç 20 gölet var. 10 tane baraj, 9 büyük sulama sistemi var. Bu yatırımlar nasıl oluyor. Zenginlikle oluyor" dedi.

Konuşmanın ardından Vali Ahmet Çınar ve beraberindekiler, göletin ve sulama alanının bulunduğu bölgeyi gezdi. Protokol üyelerinin Eşref Deresi'nden geçerken ayakkabı ve çoraplarını çıkartıp, paçalarını sıvadıkları görüldü. Vali Çınar ve beraberindekiler, gölet ve sulama alanına inceleme yaptıktan sonra bölgeden ayrıldı.

Fatih DALDAL / BAYRAMİÇ (Çanakkale), ()

FOTOĞRAF