TFF 1'inci Lig'de mücadele eden Adana Demirspor'da kulüp başkanı Sedat Sözlü, cumartesi günü saat 19.00'da sahalarında konuk edecekleri Altınordu'yu mağlup ederek, zirveye ilerlemek istediklerini söyledi.
Zorlu karşılaşmaya 3 puan hedefiyle çıkacaklarını belirten başkan Sözlü, şunları söyledi: "Ligde oynanan 3 maç sonrasında 5 puan topladık. Takımımız ilk hafta lisans problemi nedeniyle Samsunspor maçına genç takımla çıktı. Deplasmanda istediğimiz 1 puanı aldık. Sonra Denizlispor ile oynadık. İyi bir mücadele ettik. O maçı da almasını bildik. Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor maçında Pote penaltı kaçırdı galibiyeti kaçırdık. Ancak kazandığımız 1 puan var. Bunu da bir kazanç sayıyorum. Deplasmandaki her puan altın niteliğinde. Evimizde oynayacağımız Altınordu maçını da 3 puanla kapatmak istiyoruz."
TARAFTARA ÇAĞRI
Mavi lacivertli taraftarlardan rahat olmalarını isteyen başkan Sözlü, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Taraftarımız rahat olsun daha farklı olacağız bu sezon. Cezalardan sonra kendi sahamızda seyircimiz önünde olacağız. Bizim camiamız çok farklı. Gaziantep'te bile 3 bin seyirciyle çıkarma yapıyoruz. Bu maçta da taraftarımızın bizi yalnız bırakmayacağını biliyorum. Tribünlerin hınca hınç dolacağını düşünüyorum. Süper Lig'den aldığımız çok yıldız oyuncular var. Çok kaliteli oyuncuları kadromuza kattık. İzlemeyi herkese tavsiye ediyorum."

FOTOĞRAFLI