KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki, 2 milyon metrekare alana sahip 2'nci Hava İkmal Bakım Merkezi’nin Erkilet’teki 5 milyon metrekarelik bir alana taşınacağını, Türkiye’nin en önemli hava üssünün bu kentte kurulacağını söyledi.
Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki, İzzet bayraktar 112 Acil ve Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışında Kayseri’nin büyük projeleriyle ilgili çalışmaya devam ettiğini söyledi. Bu projelerden Hava İkmal’in taşınması ve Kayseri’nin hava üssü olması konusunda açıklamalar yapan Özhaseki, şöyle konuştu:
"Kayseri’nin 3-5 yıllık üzerimizde birikimi olan büyük projeleri var. Onları sonuçlandırmaya çalışıyorum. Bunlardan birisi de Hava İkmal Projesi. Sözleşmeler bitti ve imza aşamasına geldi. İnşallah Kayseri bu projeyle en büyük Hava Üssü oluyor. Hava İkmal Fabrikası, Erkilet’e taşınıyor. Orada 5 milyon metrekare arazi üzerinde Türkiye’nin en önemli hava üssü kurulacak. Yerinde de 2 milyon metrekareye kurulu park oluşuyor. Bütün bu bilgiler bendeyken işim bitti deyip gitmenin doğru bir tavır olmadığını biliyorum ve onun için de bildiğim, birikimim ne varsa arkadaşlar çağırınca aktarmaya gayret ediyorum."