Türkiye’nin en büyük domain şirketi olan isimtescil.net ile Türkiye’nin en büyük kişiye özel ve hediye sitesi BuldumBuldum.com, şirketlere özel bir iş birliği ile karşınızda! isimtescil.net’ten domain ya da hosting alan veya yenileyen herkese Buldumbuldum.com’dan sipariş edecekleri ilk 100 kartvizitleri ücretsiz olacak.

İnternet girişimcilerinin bir numaraları adresi olan isimtescil.net’in 400 binden fazla müşterisi ve 500 binden fazla da domaini bulunmaktadır. Domain deyince akla ilk gelen sitelerden biri olan isimtescil.net’in müşteri desteği ve sosyal medya başarısı da takdire şayan. Siz de isimtescil.net güvencesi ile domain ve hosting alımınızı ya da yenilemenizi tamamladıysanız, bu iş birliğinden faydalanabilirsiniz.

Üye sayısı 1 milyonu aşan BuldumBuldum.com ve 400 binden fazla müşterisi bulunan isimtescil.net’in bu iş birliği, girişimcilerin de yüzünü güldürecek. Özellikle şirketlerin ve girişimcilerin ihtiyacını karşılama doğrultusunda harika bir fırsat olan bu kampanyadan yararlanmak için yapmanız gereken tek şey, Türkiye’nin en büyük domain şirketi olan isimtescil.net’ten hosting ya da domain almak veya yenilemek. Ardından size gelecek indirim kuponu ile BuldumBuldum.com’dan sipariş edeceğiniz ilk 100 kartvizit ücretsiz olarak kapınıza kadar gelecek.

Aklınızda yeni bir iş fikri var ve siz de biliyorsunuz ki günümüzde internet odaklı işler artmakta. Sizin de yapmanız gereken ilk şey domain almak. Domain alım işini de 500 binden fazla domain bulunan isimtescil.net’ten sağladınız. Şimdi de sırada her şirketin ihtiyacı olan bazı yazılı malzemelere geldi. Kartvizitler de bunlardan biri. Hatta bu işin olmazsa olmazı. BuldumBuldum.com’un ‘İş Yerlerine Özel’ bölümü de burada devreye giriyor. Matbaalarda, basım makinelerinde hiç uğraşmadan kartvizitlerinizi tasarlayabilirsiniz. Üstelik isimtescil.net ve BuldumBuldum.com’un iş birliği sayesinde ilk 100 kartvizite de ücretsiz sahip olacaksınız. Sadece kartvizit değil, antetli kağıttan kaşeye kadar da birçok ihtiyacınızı Buldumbuldum.com’dan giderebilirsiniz. Sadece bilgisayar başına oturun, hazır tasarımları düzenleyin ve siparişinizi oluşturun. İstediğiniz ürünler de sadece 24 saatte kapınızda olacak.

İşiniz için gerekli olan malzemeler için saatlerinizi harcamaya ve uğraşmaya artık gerek kalmayacak. Zamandan da tasarruf ederek işinize daha iyi bir şekilde yoğunlaşabilin diye önemli ihtiyaçlarınızı BuldumBuldum.com’dan temin edebilirsiniz. Bir şirket için son derece önemli olan kartvizit, broşür, dosya, antetli kağıt, kaşe, kurumsal tişörtler, afişler yani kısaca tüm kurumsal ürünler, BuldumBuldum.com’un ‘İş Yerlerine Özel’ bölümünde. Bu ürünleri internetten sipariş etmek, hem maddi açıdan hem de zaman açısından yararınıza olacaktır. Hazır tasarımları kendinize göre düzenleyin, 24 saat içinde de siparişlerinizi elinizde bilin!

Ürün tasarla ve kurumsal bölümü ile büyük bir ilgi gören BuldumBuldum.com’un 100’ü aşkın ekibi, gece gündüz demeden çalışıyor ve sürekli farklı işlere imza atıyor. Siz de işinizi isimtescil.net ve BuldumBuldum.com güvencesi ile kurabilir ya da büyütebilirsiniz.

Tüm isimtescil.net üyelerinin faydalanabileceği bu kampanyadan yararlanmak için yapmanız gereken tek şey domain ya da hosting almak veya yenilemek. Size gelen hediye kuponunu da BuldumBuldum.com’un ödeme sayfası (Adım 5) kısmına girerek ilk 100 kartvizitinizi ücretsiz temin edebilirsiniz.