Digitürk fırsatlarından faydalanın hayatınızı renklendirin. Birbirinden özel kampanyalar ile hayatınıza girecek olan Digitürk, uygun fiyatlar ile sizlere özel fırsatları sunuyor. Yayıncılıktan internete kadar çok çeşitli hizmetleri sizin için sağlayan Digitürk, muhteşem fırsat ve kampanyaları ile de hayatınızı kolaylaştırıyor. Özellikle dijital yayıncılık alanında muhteşem fırsatları sunan Digitürk HD görüntü kalitesine ek olarak 4K ve 3D destekli yayınlarıyla da muhteşem bir deneyim için sizi bekliyor. Digitürk Bayi fırsatları sayesinde ayağınıza gelen bu avantajlardan hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz. 400’ün üzerinde kanalın yayın hakkını elinde bulunduran, haberden spora belgeselden film ve dizilere kadar çok çeşitli yayınları size ulaştıran Digitürk, tematik kanallarıyla farklı bir dünyanın kapılarını aralamanız için sizlere eşsiz imkanlar tanıyor.

Digitürk normal bir yayın kalitesine oranla 4 kat daha fazla çözünürlüğü size sağlıyor. Dijital yayıncılık anlamında sahip olduğu teknolojik alt yapı ve deneyim sayesinde spordan  belgesele, filmden diziye kadar bir çok farklı içeriği ekranlarınıza getiren Digitürk, günümüzün çözünürlük teknolojisi olarak sayılan 4K deneyimini de sizlere sunuyor. Bulunduğunuz ilde ki Digitürk bayilerine giderek bu fırsatlardan hızlı şekilde yararlanmaya başlayabilirsiniz. Digitürk Balıkesir Bayileri ile ilinize özel olarak sunulan bu kampanyalardan hemen yararlanabilirsiniz. Belgeselden spora, müzikten filme, diziden çocuk programlarına kadar bir çok farklı alternatifi size sunan Digitürk ile şimdi 4K keyfini yaşamaya başlayabilirsiniz. İster spor müsabakaları, ister belgesel veya dizi gibi yayınlarda kaliteden ödün vermeden isteğinizi ortaya koyan Digitürk, standart hizmeti kalitesi olarak sunmuş olduğu fırsatları ayağınıza getiriyor. Digitürk’ün bu fırsatından yararlanabilmek için hemen Digitürk Balıkesir bayilerine gelebilir ve aboneliğinizi başlatabilirsiniz. Ufuk Elektronik- Altı Eylül Mahallesi Anafartalar Cad. No:38/D Balıkesir, Digi Serkan Bahçelievler Mahallesi Beyoğlu Cad. No:5/B Balıkesir, Şükür Elektronik- Kasaplar Mahallesi Anafartalar Cad. No:81/A Balıkesir gibi bayiler sizi bekliyor. Eğer Balıkesir’in ilçesinde yaşıyorsanız yine fırsatlar sizi bekliyor demektir. Dilediğin Yerde ve Dilediğin zaman uygulamaları ile hayatınızı kolaylaştıracak paketlere İdil Teknik Cumhuriyet Meydanı Cad. Fehmi Vural Pasajı. No:63 Ayvalık veya Media Elektronik- Fevzipaşa-Vehbibey Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:30 Ayvalık bayilerinden ulaşabilirsiniz. Spor tutkunları için hazırlanan paketlerin keyfini yaşamak için Başak Dijital Mahkeme Mahallesi Taylı Cad. No:50/B Burhaniye şubelerimize, fiber alt yapılı kesintisiz ve süper hızlı internet kampanyası için Marmara Dijital Bandırma Edincik Mahallesi ATATÜRK Cad. No:71 Bandırma adresine, VideoKlip uygulamasından faydalanabileceğiniz adres için Arıcı Elektronik Kocacamii Mahallesi BESİMEFE Sokak B Blok No:1 Edremit veya Efa Teknoloji Hamidiye Mahallesi Yeni Garaj Cad. No:6/B Edremit adreslerinden faydalanabilmek sizin elinizde olacak.  Bunun yanı sıra Digitürk, film dizi ve belgesel paketleriyle sizi bekliyor. Cengiz Elektronik Yalı Mah. Hükümet Cad. No:59/A Erdek adresine gelerek paketler hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Digitürk’ün birbirinden güzel ve fırsatlarla dolu kampanyalarından yararlanmak son derece kolay. Balıkesir genelinde yer alan bayilerden internet, yayıncılık, konuşma veya elektrik faturalarınız için hazırlanmış kampanyalardan faydalanabilir, fırsatları avantaja dönüştürerek harika bir deneyim elde edebilirsiniz.