BURSASPOR Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarının ilk sınavını yarın yeni stadı Timsah Arena'da, Trabzonspor karşısında verecek.
Hamza Hamzaoğlu’nun gelmesiyle birlikte ligde ve Ziraat Türkiye kupasında yeni bir seri yakalayan ve son dört maçından galibiyetle ayrılmayı başardı.
HAKEM SERKAN ÇINAR
Pazar günü saat 16.00’da Timsah Arena Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı’nda başlayacak olan karşılaşmayı İstanbul Bölgesi Üst Klasman hakemlerinden Serkan Çınar yönetecek. Çınar’ın yardımcılıklarını ise Süleyman Özay, Uygar Bebek yapacak. Maçın dördüncü hakemi Ekrem Kan, ilave hakemler ise Mustafa Öğretmenoğlu ile Onur Karabaş olacak.
ÜSTÜNLÜK TRABZONSPOR'DA
Bursaspor ile Trabzonspor bugüne kadar ligde 79 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Bursaspor 10 galibiyet, Trabzonspor ise 40 galibiyet aldı.
2 TAKIMDA EKSİK
Yarın saat 16.00’da başlayacak karşılaşmada 2'nci yarının ilk karşılaşmasında her iki takımda da eksikler dikkat çekiyor. Bursaspor’da Japon oyuncu Hajime Hosogai, Trabzonspor’da ise Mustafa Yumlu ile Yusuf Erdoğan sarı kart cezalısı olması nedeniyle takımlarında yerlerini alamayacak.
TARAFTARLARA AYRI GÜZERGAH
Bu sezon ilk kez resmi maç oynanacak olan Timsah Arena Bursa Büyükşehir Stadı’nda Emniyet geniş tedbirler aldı. Yapılan açıklamaya Bursaspor taraftarları, Acemler Metro İstasyonu tarafından, Trabzonsporlu taraftarlar ise Nilüfer Metro İstasyonu’nda bulunan Ekmer Park’ta toplanacak. Sonrasında gruplar halinde stada gidecekler.